Ritchie in Jon sta veljala za zelo dobra prijatelja. Zdaj sta se znašla na preizkušnji zaradi ... Foto: EPA
Ritchie in Jon sta veljala za zelo dobra prijatelja. Zdaj sta se znašla na preizkušnji zaradi ... Foto: EPA
Denise Richards in Richie Sambora
... lepe Denise, ki je Richieja obnorela. Foto: EPA

Jon, pevec in glavni zvezdnik skupine Bon Jovi, je prepričan, da plavolasa igralka na Richieja ne vpliva dobro, saj mu preprečuje, da bi se povsem posvetil glasbenemu ustvarjanju in koncertom, zato mu je povedal, da mu je ljubše, da Denise ni v njegovi bližini.

Neki Jonov prijatelj je časopisu New York Daily News dejal: "Preprosto, Jon ne mara igralke, ker je Richie v njeni bližini povsem zmeden, saj je popolnoma nor nanjo. Poleg tega novinarji vedno planejo nanju, ko ju vidijo skupaj, in ju fotografirajo z vseh koncev, saj sta eden najbolj vročih zvezdniških parov. Richieju je taka pozornost všeč, Jon pa je ves nejevoljen, saj meni, da to moti prijateljstvo med člani skupine."

Kaplja čez rob pa je bila, ko je lani Denise z rockerji odpotovala na svetovno turnejo Have a Nice Day v Dublin. Takrat so jih paparaci zalezovali na vsakem koraku.

Jon ima glavno besedo
Kitaristovo novo dekle je tako velik trn v Jonovi peti, da naj bi bilo ogroženo celo njegovo mesto v skupini. Neimenovani vir je dodal: "90 odstotkov skupine Bon Jovi predstavlja Jon Bon Jovi, drugi člani pa so bolj kot ne le lutke, kot zaposleni v nekem podjetju."

Pari so se premešali
Richie Sambora in Denise Richards se sestajata od lani, ko je bila lepotička še sredi grenkega ločitvenega procesa. Ločevala se je od ameriškega igralca Charlieja Sheena, roker pa se je v istem času ločeval od igralke Heather Locklear, ki je bila nekoč Denisina najboljša prijateljica.