Denise in Charlie se te dni le še prepirata in iščeta pravico na sodišču. Foto:
Denise in Charlie se te dni le še prepirata in iščeta pravico na sodišču. Foto:
Richie Sambora in Heather Locklear
Richie in Heather preživljata ločitev bolj odraslo. Foto: EPA
Bon Jovi
Richie Sambora je zaposlen s koncertnimi turnejami z Bon Jovijem. Foto: EPA

Denise Richards, ki preživlja ločitev od Charlieja Sheena, so opazili pri strastnem poljubljanju z Richiejem Samboro, kmalu nekdanjim možem njene nekdaj dobre prijateljice Heather Locklear.

Po poročanju revije People je 35-letna igralka spoznavala 46-letnega rockerja skupine Bon Jovi v kavarni in pred njo v bližini Los Angelesa. Med večerjo naj bi par globoko zrl drug drugemu v oči, večer pa naj bi nadaljeval s poljubi.

Nekdanje prijateljice?
Zvezdnika naj bi se nato skupaj odpeljala neznano kam v avtomobilu, velja pa povedati, da ima Sambora hišo blizu kavarne. Tabloid ne poroča, kako je novo romanco sprejela Heather Locklear, ki je vložila ločitev od Sambore po 11 letih zakona. Zvezdnica Melrose Placea je podpirala Richardsovo pri njenih zakonskih težavah in ji marca celo priredila rojstnodnevno zabavo.

Richards proti Sheen
Romantična večerja je bila le dan po tem, ko je sodišče Denise odobrilo nalog o nepribliževanju, ki ga je vložila zoper Charlieja Sheena. Tega je med drugim obtožila tudi družinskega nasilja, groženj, jemanja tablet, kockanja, brskanja po pornografskih internetnih straneh z zelo mladimi dekleti in fanti, zahtev, da splavi, in želje, da upa, da bo dobila raka na prsih in umrla.

Otroci lahko tudi združujejo
Sheen, ki je prejšnji teden oglaševal svojo otroško linijo oblačil Sheen Kidz, se je v številnih intervjujih odzval na ženine obtožbe, ki jih je označil za bolestne izmišljotine, namenjene demoniziranju in samopomilovanju. V primerjavi s tem je bila ločitev Sambore in Locklearjeve prav vljudna. Čeprav se prepirata glede skrbništva nad osemletno hčerko Avo, sta marca oba navijala zanjo na tekmi njenega moštva v softballu.