Heather Locklear je takole
Heather Locklear je takole "pozirala" leta 2008, ko so jo aretirali zaradi nevarne vožnje in ogrožanja drugih udeležencev v prometu. Tokrat je, po trditvah njene odvetnice, niso aretirali. Foto: People

Ameriška igralka, ki je zaslovela v 90. letih v nanizanki Melrose Place, naj bi se v noči s petka na soboto zaletela v prometni znak, nato pa oddrvela s kraja dogodka. Policijo je o dogodku naslednji dan obvestil neki zaskrbljeni občan, ki je okoli 4. ure zjutraj v bližini Heatherinega doma v Westlake Villageu zaslišal, da se je nekaj zgodilo.

Policisti so ugotovili, da se je igralka zaletela v znak "Ne parkiraj", nakar je njenega črnega BMW-ja odneslo s ceste. V nedeljo so jo nato "obiskali" na njenem domu in jo privedli na policijsko postajo na zaslišanje. Ker v nesreči ni bilo poškodovanih, bo obtožena le kršenja prometnih predpisov.

Je nesreča kršitev pogojne kazni?
A tukaj se zgodba še ne konča - ker so policisti igralko že leta 2008 dobili, ko je kršila cestnoprometne predpise, zaradi česar je dobila kazen treh let pogojno, zdaj tožilec okrožja Santa Barbara še ugotavlja, ali ni morda z omenjeno nesrečo Locklearova kršila tudi pogojne kazni.

Blair Berk, ki Heather zastopa, je opravljivemu spletnemu portalu razložil, da je niso aretirali, ampak da je le dobila kazen za blažji prometni prekršek. "Obenem je priznala, da je avtomobil, vpleten v nesrečo, res njen, za zdaj pa še ni jasno, kdo je sedel za volanom," je še pojasnila odvetnica.