Foto:
Foto:
Heidi je sodelovala tudi na turneji Angels across America, na kateri so dekleta predstavljala spodnje perilo Victorias Secret.

Heidi v knjigi našteva osem pravil obnašanja manekenk, še posebej pa poudarja, da si mora dekle močno želeti delo v takšnem poklicu, sicer ji ne bo nikoli uspelo. Poleg tega pa nemška manekenka svetuje tudi bolj izkušenim v svetu mode in pravi, da je treba kovati železo, dokler je še vroče.

Heidi je ob izdaji prvenca povedala, da si je močno želela napisati knjigo, saj ima toliko stvari, ki bi jih rada povedala, hkrati pa se je v njenih letih manekenstva nabralo že ogromno slik, ki jih je želela objaviti na enem mestu.

Tako se je v knjigi znašlo tudi 400 fotografij bolj ali manj oblečene Heidi. Knjiga pa ni samo za dekleta, ampak jo spremljevalka britanskega temnopoltega pevca Seala priporoča tudi fantom, ki bi radi bolje spoznali nežnejši spol.

Heidi Klum se je s knjigo pridružila številnim slavnim, ki so s svetom želeli deliti formulo za uspeh. Pred njo sta ljudi opogumljala že tudi Donald Trump in filmski mogotec Harvey Weinstein.