Foto:
Foto:
Na zabavi sta bili Paris in Nicole. V kaj sta bili zamaskirani, ni znano.

Kljub temu da je nemška lepotica maja letos povila svojega prvega otroka, hčerkico Leni, pa je še vedno navdušena nad nočjo čarovnic in se je zelo potrudila tudi pri organizaciji letošnje zabave.

Manekenka je bila z rdečo lasuljo in čekani skoraj neprepoznavna, ko se je zabavala skupaj s svojim izbrancem, britanskim pevcem Sealom, ki se je preoblekel v fantoma iz opere. Heidi je za pripravo svojega kostuma porabila več mesecev, vendar to ni nič nenavadnega, saj lepotica vsako leto skrbno premisli, kako se bo našemila.

Poskrbela je za vzdušje in dobro počutje
V številnih letih, odkar organizira gala zabave ob noči čarovnic, je bila že vesoljec, lady Godiva in Betty Boop. Kljub rosni starosti je bila v zelenega zmaja z roza krilci našemljena tudi mala Leni. Vendar pa Heidi ni vsega svojega časa porabila le zase in svojo potomko, poskrbela je namreč tudi za to, da bi se njeni slavni gostje čim bolje imeli.

Na zabavi je bilo veliko znanih
Tako je za boljše vzdušje na zabavi svojim gostom postavila pogoj, da morajo imeti čisto pravi kostum, saj so tako našemljeni bolj sproščeni. Tako rdeč nos klovna in nenavaden klobuk nista zadoščala. Med povabljenci so bili Mariah Carey v opravi neveste, P Diddy kot poveljnik centurije, pa tudi slavna hotelska dedinja Paris Hilton in njena televizijska sovoditeljica Nicole Ritchie.