Foto:
Foto:
Jordan buri domišljijo mnogih moških, njeno srce pa pripada le pevcu Petru Andreju.
Marc Anthony je trenutno tudi v Evropi, saj ima turnejo po Španiji.

Latino pevka Jennifer se je morala preizkusiti kar v treh zakonskih zvezah, da se je končno odločila za otroka. Njen mož Marc Anthony je tudi presrečen ob tej vesti, Lopezova pa je oznanila, da je nosečnost eden glavnih razlogov, da je odpovedala evropsko turnejo.

Jordan noseča že pet mesecev
Manekenka Jordan po potrditvi nosečnosti tega ni takoj naznanila medijem, saj je imela zaradi tega težave ob rojstvu svojega prvega otroka Harveyja. Tega ima še iz prve zakonske zveze z nogometašem Yorkom.

Harvey se je rodil slep, zdaj pa je čakala na potrditev zdravnikov, da je njen drugi otrok popolnoma zdrav. Srečni oče bo pevec Peter Andre, ki ga je spoznala na resničnostnem šovu v džungli, Jordan pa je zdaj že v petem mesecu nosečnosti.

Jennifer molila k Mariji
Govorice o Jenniferini nosečnosti so se pojavile že sredi februarja, ko so jo opazili zapuščati ginekologa.

Lopezova je tudi odpovedala načrtovano evropsko turnejo, na kateri naj bi promovirala svoj najnovejši glasbeni in filmski izdelek.

Uradna razlaga je bila gripa, vendar so mediji kljub temu govorili o naraščaju. J. Lo naj bi zdravniki zaradi oteženega dihanja odsvetovali letenje, zaradi česar ni prišla na premiero filma Zaplešiva, čeprav si je tega zelo želela.

Lopezova nikoli ni skrivala želje, da bi imela otroka s svojim tretjim možem Markom Anthonyjem. Dejala je, da bi bil otrok popolno darilo in da ga želi imeti kakor hitro bo mogoče. Da bi se ji ta želja uresničila, je menda celo molila h kipu device Marije.