Janica naj bi spet našla ljubezensko srečo, tudi tokrat jo je menda osvojil postavni Rečan. Foto: EPA
Janica naj bi spet našla ljubezensko srečo, tudi tokrat jo je menda osvojil postavni Rečan. Foto: EPA

Kot piše časnik Večernji, so jo pred nekaj tedni med sprehodom po londonskem Oxford Streetu opazili v družbi "visokega, markantnega in nadvse čednega malce starejšega moškega". Hrvaška smučarska šampijonka naj bi se z njim "vidno dobro imela". Medtem ko sta čakala na zeleno luč na semaforju, je Janica svojega novega fanta držala za roko in ga brez zadržkov poljubila.

Novi prebivalec srca "snežne kraljice"
Še pred kratkim je vsa Hrvaška sočustvovala s 27-letno "snežno kraljico", saj se je po štirih letih razšla z Borisom Ivančićem, potapljačem iz Crikvenice z bivališčem na Reki. A v njeno zlomljeno srce se je že naselil nov moški, tudi ta z Reke, piše Večernji.

Športnica, ki je znana po tem, da skrbno varuje svojo zasebnost, ni želela komentirati aktualnega ljubezenskega dogajanja, so jo pa pred kratkim z novim izbrancem videli med sprehodom po zagrebški Ilici, s čimer je javno oznanila, da gre naprej, še dodajajo poznavalci.

Je bil Boris kriv za konec smučarske kariere?
Z nekdanjim fantom Borisom naj bi bila Janica še vedno v dobrih odnosih, čeprav se je govorilo, da jo je zapustil zaradi novega dekleta. Kot je znano, je kmalu po tem, ko je Janica začela zvezo z Borisom, prenehala profesionalno smučati, kupila pa je stanovanje na Reki, kjer je odprla svoj kozmetični salon.

Mnogi so namigovali, da je bil prav Ivančić kriv za konec smučarske kariere Kostelićeve.