Enrique je trenutno na koncertni turneji v Veliki Britaniji. Foto: EPA
Enrique je trenutno na koncertni turneji v Veliki Britaniji. Foto: EPA

Enrique je v intervjuju za britanski časopis Britain's Daily Mail povedal, da ni tak zapeljivec, kot je njegov oče Julio Iglesias, ki naj bi spal s kar 3.000 ženskami: "Nisem zmogel osvojiti dekleta, dokler nisem imel prvega velikega hita. Med drugim pa sem tudi sramežljiv. Bilo je noro, kaj je storil en glasbeni hit."

33-letni Španec, ki je danes v ljubezenski zvezi z eno najlepših žensk na svetu, rusinjo Anno Kournikovo, je spregovoril o dnevih pred slavo in po njej: "Po prvem hitu smo bili s prijatelji v nekem klubu v Argentini, kjer je veliko žensk prihajalo do mene. Rekel sem jim: Pridite sem, danes bomo vsi seksali."

Nezadovoljni starši
V intervjuju je še povedal, da je njegova odločitev, da pri 19. letih začne svojo glasbeno kariero, sprožila številne prepire: "Ko sem podpisal prvo pogodbo, sem se zelo bal. Moji starši so izvedeli za to in niso bili zadovoljni, z očetom sva se celo stepla."

Da bi se osredotočil na glasbo, se je Enrique napotil v Toronto: "Hotel sem iti nekam, kjer nikogar ne poznam, saj sem se želel skoncentrirati le na glasbo. Ti časi so bili težki, saj je bitka s samim seboj najtežja."

D. S.