Angelino naj bi pri tem dejanju podpiral tudi Brad Pitt. Foto: EPA
Angelino naj bi pri tem dejanju podpiral tudi Brad Pitt. Foto: EPA

V pismu je temnolaska zapisala, da želi zakopati bojno sekiro, poroča National Enquirer. S tem 'staromodnim' in iskrenim načinom naj bi Angie našla spravo z igralko, ki ji je 'ukradla' moža. Vir blizu igralki je za National Enquirer povedal, da taka nenavadna in nenadna poteza za Joliejevo ni nič posebnega, saj je znana po svojem nepredvidljivem značaju.

Dodal je še: "Angelina ne želi več slabe energije v svojem življenju in ne mara sovraštva, ki je med njima z Jen. Dolgo je zbirala pogum za ta korak in zdaj želi pustiti preteklost za sabo." Med drugim naj bi Angie v pismu omenila tudi, da meni, da bi bila Jennifer krasna mati in da je zdaj popoln trenutek, da ima otroka. Ideja o pismu naj bi bila všeč tudi Bradu, je še povedal vir.

Jen naj bi bila ob prejetju pisma najprej šokirana, nato pa prevzeta, razlaga vir. "Glede na to, da je Jen odrasla oseba, je morala dojeti, koliko truda je Angelina vložila v to, da je pismo napisala," dodaja.

Dobrodelna zvezdnica se je očitno odločila, da bo počistila tudi pred svojim pragom in poiskala mir v življenju. Morda pa le išče novo prijateljico, saj je pred kratkim v intervjuju v Pakistanu priznala, da ima le malo prijateljev, s katerimi se lahko pogovarja. To sta njen mož in družina.