Sienna na begu pred paparaci po odhodu iz Judovega stanovanja. Foto:
Sienna na begu pred paparaci po odhodu iz Judovega stanovanja. Foto:
Sienna Miller in Jude Law
Jude in Sienna sta se spoznala na snemanju filma Alfie.

Po objavi skupnih fotografij tako tabloidi že namigujejo, da je igralski par, ki se je razšel leta 2005 (potem sta bila spet skupaj in se po slabem letu dokončno razšla), ponovno skupaj. Po ločitvi, katere vzrok je bila Judovo varanje Sienne z varuško Daisy Wright, sta imela oba precej burno ljubezensko življenje. Jude je konec septembra postal že četrtič očka. Manekenka Samantha Burke, s katero sta imela kratko romanco, je namreč rodila hčerko Sophio. Jude pa ima še tri otroke iz zakona s Sadie Frost.

Veliko prahu je s svojim ljubezenskim življenjem dvignila tudi Sienna. Videvala se je s poročenim igralcem in očetom štirih otrok Balthazarjem Gettyjem, ki se je nato vrnil k ženi.

Srečanja so vse pogostejša
Očitno pa je par ugotovil, da ima še najmanj težav, čese se drži skupaj. Očividci so Sienno in Juda v zadnjem času že večkrat zalotili skupaj, Sienna pa naj bi tudi z užitkom pripravljala skupna kosila. Jude, ki je še vedno v dobrih odnosih z nekdanjo ženo Sadie, naj bi ji tudi priznal, da sta s Sienno spet par.

Nekdanja žena novico sprejela z olajšanjem
"Sadie je vesela zaradi tega, saj so njena prva skrb njuni trije otroci. Želi si le, da bi živeli v mirnem okolju," je Sadijine besede komentiral neki znanec. Soigralka Millerjeve v broadwayski predstavi After Miss Julie Lee Miller pa je dejala, da Sienna in Jude zdaj počasi ponovno gradita svojo zvezo.

Čeprav predstavnika obeh zvezdnikov za zdaj o njuni zvezi molčita, je morda v zraku zaroka, drugič.