Mariah med nastopom v Berlinu. Foto: EPA
Mariah med nastopom v Berlinu. Foto: EPA
Mariah Carey
Mariah je imela po ločitvi veliko problemov, a zdaj je spet na vrhu. Foto: EPA
Mariah Carey in Patti LaBelle
Mariah je prejela osem nominacij za grammyja. Foto: EPA

Radovedni novinarji so na prstancu leve roke opazili prstan z ogromnim dragim kamnom. Revija Teen Hollywood pa trdi, da naj bi zvezdnica sprejela poročno ponudbo svojega spremljevalca Marka Sudacka.

Mark naj bi jo zasnubil prejšnji teden
Mark naj bi jo zasnubil prejšnji teden, vendar pa Mariah v javnosti ni niti potrdila govoric, da se videva z njim, kaj šele novico o poroki. Če so govorice resnične, bo to druga poroka muhaste zvezdnice, ki so jo morali med snemanjem videospota nositi zaradi razbolelih nog.

Čustveno izčrpavajoča prva poroka
Prvič je bila poročena s predsednikom založbe Sony Tommyjem Motolo. Poročila sta se leta 1993, pet let pozneje pa je pevka vložila zahtevo za ločitev. Čeprav sta zakonca v javnosti dajala vtis srečnega para, je bila po koncu zakona Mariah čustveno popolnoma izčrpana. Pozneje je povedala, da jo je Motola čustveno in psihično zlorabljal, poleg tega pa mu je očitala tudi posesivnost.

Kdo je Mark Sudack?
Mark je sicer član pevkine producentske ekipe in prav on naj bi bil najbolj zaslužen za to, da je ugašajoča pevkina zvezda spet začela močno svetiti na nebu upešnih glasbenih izvajalcev. Letos je izdala nadvse uspešen album The Emancipation of Mimi, ki naj bi bil njen najboljši izdelek v novem tisočletju. Za album je prejela pet Billboardovih nagrad in osem nominacij za grammyja.