Ashley in Robbie sta bila nekoč dobra prijatelja. Foto:
Ashley in Robbie sta bila nekoč dobra prijatelja. Foto:
Robbie Williams
Robbie Williams pravi, da je idejo za pesem dobil po tem, ko je videl Madonnin nastop. Foto: EPA

Ashley Hamilton, sin prve žene Roda Stewarta Alane, trdi, da mu je Robbie ukradel pesem She's Madonna, ki jo je pevec skupaj s skupino Pet Shop Boys predstavil na svojem najnovejšem albumu Rudebox.

31-letni Ashley pravi: "Idejo za pesem sva z Robbiejem dobila neko popoldne v kavarni, nato pa sva skupaj napisala besedilo. Veliko pozneje me je poklical producent in mi čestital, ker so mojo pesem uvrstili na zadnji Robbijev album. Jaz pa nisem imel pojma, o čem govori!"

Robbie je "znorel"
Hamilton pravi, da je nato pristopil k zvezdniku in mu pojasnil, da je upravičen do dela avtorskih pravic, a je Robbie menda popolnoma "znorel". Hamilton dodaja: "Imam demoposnetke pesmi in odločen sem najti pravico na sodišču, če bo to treba. Želim si le, da bi Robbie ravnal kot pravi moški in storil tisto, kar je prav."

Pevec vse zanika
Robbie pravi, da je zamisel za pesem dobil lani, ko je na podelitvi nagrad MTV Europe videl Madonnino predstavo, Ashley pa vztraja, da je bila pesem napisana že pred tremi leti.

Williamsov tiskovni predstavnik je javnosti sporočil samo: "Pesem She's Madonna je plod sodelovanja med Robbijem in skupino Pet Shop Boys.