Jennifer Aniston je prvič spregovorila o obdobju, ko sta se z Bradom razhajala. Foto: EPA
Jennifer Aniston je prvič spregovorila o obdobju, ko sta se z Bradom razhajala. Foto: EPA
Jennifer Aniston, Brad Pitt, Angelina Jolie
Jen je prepričana, da Angelini ne bi bilo treba razkrivati podrobnosti o svojem (takrat še skrivnem) razmerju z Bradom. Foto: EPA

Igralka je za decembrsko izdajo revijo Vogue namreč spregovorila o obdobju, ko sta se z Bradom razhajala, in o času po ločitvi, torej o temi, ki se je je doslej vedno izogibala.

Dejala je, da jo je najbolj zmotilo to, da je Angelina lani v nekem intervjuju obširno razlagala, kako sta se z Bradom zaljubila na snemanju filma Gospod in gospa Smith. "Veliko od tega, kar je takrat povedala oz. kar sem lahko prebrala v reviji, nisem vedela. Ne takrat, ko sem brala intervju, še manj pa takrat, ko se je to med njima dogajalo."

"Na primer to, da je komaj čakala, da gre v službo. K mojemu možu. To res ni bilo lepo od nje," je Angelino in njene izjave med drugim okrcala Anistonova.

Brada občuduje in je nanj ponosna
Jen in Brad sta novico, da se razhajata, objavila januarja 2005, avgusta istega leta pa je bila njuna ločitev že dokončna. Brad je od takrat zvest svoji Angelini, s katero imata (trenutno) šest otrok, Jennifer pa vztrajno išče pravega. "Prijateljica" sicer za svojega nekdanjega moža ne najde slabih besed: "Lahko rečem samo to, da ga še vedno občudujem in .... in ponosna sem nanj!" Pojasnila je, da se z nekdanjim možem občasno srečata in si izmenjata "nekaj lepih besed in prijazne pozdrave", sicer pa nimata veliko stikov.

Dejala je še, da sta se na koncu z Bradom o vsem pogovorila in se razšla kot dva razumna človeka. "Ločitev ni bila tako zelo slaba," je razložila Anistonova in dodala: "Na koncu se je vse končala prijateljsko. Ni bilo zlobe, ni bilo sovraštva ... Sploh ni bilo tako, kot so to mediji poskušali prikazati, Razšla sva se pač, zakon ni uspel, in to je vse."

T. K.