Jo bo zaprosil za roko? Foto: EPA
Jo bo zaprosil za roko? Foto: EPA

43-letna igralka, ki je v dveletni zvezi z Justinom Therouxom, s katerim sta se spoznala na snemanju filma Odklop, je prijateljem povedala, da je igralec "tisti pravi", poroča britanski časnik Daily Mirror.

Jennifer se je pošalila, da je igralcu postavila ultimat, da se mora z njo poročiti do konca tega leta. Prav tako je povedala, da z Justinom že vadita za takrat, ko bosta imela otroka, saj je par posvojil psičko Sophie, mešanko med boksarjem in pitbulom.

Jennifer naj bi znancu povedala, da se bo letos zagotovo poročila: "Z Justinom se ves čas smejeva. Zdaj, ko imava Sophie, stvari postajajo resne in imava nove odgovornosti."

Jennifer je dejala, da je psička nekakšna testna vožnja za otroka. "Vendar upam, da je otroke lažje vzgojiti. Z Justinom se prepirava, kdo bo psa peljal na sprehod in kdo jo bo okregal. Drugače pa ni težav. Stvari so odlične, še nikoli nisem bila tako srečna. Če me Justin ne bo zaprosil in se ne bova poročila do konca leta, bo konec!"

Jennifer se je leta 2005 ločila od igralca Brada Pitta in od takrat imela več resnih zvez, med drugim z igralcem Vinceem Vaughnom in pevcem Johnom Mayerjem.