Jennifer je poročena s pevcem Marcom Antonyjem. Foto: EPA
Jennifer je poročena s pevcem Marcom Antonyjem. Foto: EPA
Robert Redford
Mama J-Lo obožuje Roberta Redforda. Foto: EPA
Jennifer Lopez
Jennifer je ena najbolj vsestranskih zvezdnic. Foto: Reuters

Slavna J-Lo je že vrsto let ena najuspešnejših in najbolj vsestranskih zvezdnic, saj je posnela okoli 30 filmov, zaslužila na milijone dolarjev s prodajo svoje glasbe, ustvarila lastno modno znamko in se poročila z zvezdnikom Marcom Anthonyjem.

A vse to ni bilo dovolj za njeno mamo, ki nikoli ni preveč odobravala hčerinega početja - vse do zdaj, ko ji je Jennifer zaupala, da je zaigrala skupaj s hollywoodsko legendo Redfordom.

Skupaj sta posnela film Unfinished Life, ki ga bosta začela predstavljati v naslednjih dneh. Jennifer je razložila: "Robert je človek, ki ga moja mama dobesedno obožuje. Šele zdaj moja kariera pomeni nekaj tudi v njenih očeh."

Filmska kariera Jennifer Lopez
Filmski uspehi Jennifer Lopez so bili sicer zelo spremenljivi. Med njene največje dosežke sodi nominacija za zlati globus leta 1997, nasprotno pa je leta 2003 dobila najmanj zaželeno nagrado v Hollywoodu - malino za najslabšo vlogo v filmu Gigli, v katerem je zaigrala skupaj s takratno ljubeznijo Benom Affleckom.

Po letu 1998, ko so jo filmski kritiki večkrat grajali kot pohvalili, se je preusmerila bolj v glasbene vode ter nato zaigrala v dveh komercialno uspešnih romantičnih komedijah Zgodilo se je na Manhattnu in Načrtovalka porok. V novem filmu, ki je bil posnet že pred dvema letoma, igra ovdovelo in odtujeno snaho.