Pevka in igralka bo pomagala losangeleški otroški bolnišnici. Foto: EPA
Pevka in igralka bo pomagala losangeleški otroški bolnišnici. Foto: EPA
Sweetface, prva modna revija Jennifer Lopez

J-Lo, ki se vse pogosteje podaja tudi v modne vode, bo namreč na dražbi ponudila dve VIP-vstopnici za odprtje svojega prvega ameriškega butika. Tistega, ki bo ponudil največ, čakajo na modni reviji ob odprtju prestižni sedeži v prvi vrsti in priložnost, da Lopezovo osebno spozna.

Butik se bo odprl 22. septembra
Butik Jenifer Lopez (svojo sploh prvo trgovino je zvezdnica odprla lani v Moskvi) bodo slavnostno odprli 22. septembra v Chicagu na Marshall Field's na State Streetu.

Izkupiček od VIP-vstopnic je pevka namenila otroški bolnišnici v Los Angelesu. Temu denarju bo dodala še izkupiček od predmetov svoje prve modne revije Sweetface, ki jih prav tako ponudila na dražbi.

Dražba se bo končala 1. septembra
Z Jenniferine modne premiere, ki je bila februarja v New Yorku, so med drugim na voljo olivno zelen pončo iz umetnega krzna, pletene rjave kratke hlačke, pulover, ki razkriva ramena, oranžen usnjen top, rjava usnjena torbica in oprijet jopič iz denima.

Dražba, ki poteka prek spletne strani www.overstock.com, se je začela v četrtek in bo trajala en teden, do 1. septembra. Trenutno se za VIP-vstopnici ponuja 5.780 dolarjev.