Sestajala naj bi se z Jaredom Letom. Foto: Reuters
Sestajala naj bi se z Jaredom Letom. Foto: Reuters
Nick in Jessica v srečnih časih
Predporočne pogodbe nista podpisala. Foto: EPA

32-letni Lachey in 25-letna Simpsonova sta bila zvezdnika resničnostne oddaje na MTV-ju "Mladoporočenca: Nick & Jessica". Novembra leta 2005 pa je "sanjski par" oznanil, da se ločujeta. Decembra je pevka in igralka z bujnim oprsjem po treh letih zakona tudi uradno zaprosila za ločitev.

Jessica je zaslužila veliko več
Zvezdnika sta sicer spet samska, a to, da nista podpisala predporočne pogodbe, obeta sodne bitke v prihodnosti, saj naj bi po kalifornijskem zakonu vsak dobil polovico premoženja, pridobljenega pred ločitvijo. Če bo obveljala takšna delitev, bo na boljšem Lachey, saj je njegova nekdanja lepša polovica zaslužila veliko več od njega.

Svetlolasa Simpsonova se je med drugim lani pojavila tudi v vlogi Daisy Duke v filmu Carja Hazzarda, Lachey pa je maja letos izdal svoj drugi soloalbum What's Left of Me, v katerem se osredotoča na bolečino ob razpadu njunega zakona.

Nick z Vanesso in Kim, Jessica z Jaredom?
Zadnje dni se veliko šušlja tudi o novih romantičnih zvezah obeh nekdanjih resničnostnih mladoporočencev. Nick naj bi se sestajal z voditeljico na MTV-ju Vannesso Minnillo, pa tudi s stilistko Kim Kardashian, medtem ko naj bi se Jessica zabavala s hollywoodskim lepotcem Jaredom Letom.