Jess in Nicčk sta si hitro opomogla od ločitve ... Foto: EPA
Jess in Nicčk sta si hitro opomogla od ločitve ... Foto: EPA
Jared Leto
Jared ženskam mehča kolena, od kar je nastopil v seriji My So Called Life. Foto: Reuters

34-letni igralec, kateremu so med drugimi podlegle tudi Cameron Diaz in Scarlett Johansson, je drugega junija v losangeleškem nočnem klubu Hyde pristopil k Jessici in kmalu dobil njeno telefonsko številko.

Že štiri dni za tem se je zabaval s 25-letno pop zvezdnico še v New Yorku. Neka priča je povedala, da sta dobesedno ''visela'' drug na drugem.

Zelo javno razmerje
Ko sta se končno utrgala od globokega pogovora, sta zaplesala na plesišču na Jessicin nov singel s pomenljivim naslovom Public Affair. Svetlolaska naj bi bila sicer že več let zagledana v karizmatičnega igralca zasanjanih oči, ki je lomil srca dekletom kot Jordan Catelano v seriji My So Called Life, ko je Jess še hodila v osnovno šolo. Simpsonova naj bi v kratkem obiskala koncert Jaredove rock skupine 30 Seconds To Mars. Pevkin predstavnik sicer trdi, da je Jess samska.

Nick spet v objemu MTV-jevke
Jared se je sicer že dalj časa videval s precej mlajšo zvezdnico in soigralko v prihajajočem filmu Chapter 27, Lindsey Lohan, ki naj bi bila nad Jaredovim flirtanjem besna in se čuti izdano, je povedal vir, blizu igralke. Medtem pa naj bi se Nick Lachey spet začel dobivati z voditeljico MTV-ja, Vanesso Minnillo.