Sienna Miller in Jude Law sta se spoznala leta 2003 med snemanjem filma Alfie. Takoj so začele leteti iskrice in še pred premiero filma sta bila par. Foto: EPA
Sienna Miller in Jude Law sta se spoznala leta 2003 med snemanjem filma Alfie. Takoj so začele leteti iskrice in še pred premiero filma sta bila par. Foto: EPA

Da par, ki je od leta 2009 živel skupaj v Londonu, pred dvema mesecema pa skupaj kupil osem milijonov funtov vredno hišo v britanski prestolnici, ni več skupaj, je potrdila tudi Siennina tiskovna predstavnica Tori Cook in pojasnila še, da sta se zvezdnika razšla pred nekaj tedni. Cookova je ob tem še zatrdila, da je bil razhod sporazumen in da igralca ostajata tesna prijatelja.

Millerjeva in Law sta se spoznala leta 2003 na snemanju filma Alfie in se takoj zaljubila. Njuna zveza je doživljala vzpone in padce, leta 2006 pa sta se, ko je Law priznal, da je Millerjevo varal z varuško svojih otrok, razšla. A ljubezen očitno ni ugasnila in po dobrih dveh letih sta se znova začela sestajati.

Pred dvema mesecema sta kupila hišo
Tokrat se je zdelo, da bo zveza res trajala. Skupaj sta si uredila stanovanje, nato sta se odločila še za nakup osem milijonov funtov vredne hiše v Londonu, Sienna se odlično razume z Judovimi tremi otroki, ki jih ima iz zakona s Sadie Frost, govorilo se je o zaroki in poroki, skratka vse je bilo na videz popolno.

A v tem času se je, tako pravi dobro obveščeni vir ameriškega tabloida US Weekly, ljubezen ohladila. Ker sta Law in Millerjeva tudi dobra prijatelja, sta se pogovorila in odločila, da je bolje, če se tiho razideta, še piše omenjeni časnik.