Sienni in Judu, ki sta bila leta 2006 že zaročena, se je le uspelo 'poročiti'. Foto: EPA
Sienni in Judu, ki sta bila leta 2006 že zaročena, se je le uspelo 'poročiti'. Foto: EPA
Ayda Field in Robbie Williams
Ayda Field in Robbie Williams naj bi se čez nekaj mesecev znova poročila v Turčiji. Foto: Hello

Zvezdniški par, ki si je zvestobo obljubil med dopustom v Laosu, naj bi poročni obred ponovil tudi doma čez nekaj mesecev, in sicer v družbi družin in prijateljev. O poroki med igralcema se sicer govori že nekaj časa, poročno obleko naj bi Sienni naredila njena sestra Savannah, s katero je Sienna tudi oblikovala svojo modno znamko.

Burna ljubezen med igralcema
Sienna in Jude sta z obredom, ki ga je vodil vaški šaman, med katerim je igralcema zavezal zapestji z belo-rdečima vrvicama, že dejansko zavezana drug drugemu, vsaj kar se tiče držav v jugovzhodni Aziji.

Tega pa niso pričakovali mnogi, ki so govorili, da zveza med Sienno in Judom nima svetle prihodnosti. Igralca sta na koncu le prebrodila vse težave - leta 2006 sta se razšla, ker je Jude varal Sienno z varuško svojih otrok - in si konec leta 2009 odločila dati še eno priložnost.

Jude Law je sicer oče štirih otrok, tri ima iz zakona s Sadie Frost, enega pa iz kratke avanture z ameriško manekenko Samantho Burke.

Robbie in Ayda - poroka številka dve
Še eden izmed zvezdniških parov, ki naj bi poročni obred ponovil še enkrat, sta Robbie Williams in Ayda Field. Mladoporočenca, ki sta se poročila na začetku meseca, naj bi se znova poročila zaradi nevestinega očeta, ki ni bil navzoč na hčerini poroki.

Ayda Field z očetom ni imela ravno najlepšega odnosa - igralkina starša sta se ločila, ko je Ayda imela tri leta, hči in oče pa nista imela stikov do njenega 18. rojstnega dne. Nevesta Robbieja Williamsa je ob tako pomembnem dnevu, kot je poroka, poklicala svojega očeta in mu ponudila 'roko miru' ter mu predlagala, da bosta skupaj z Robbiejem ponovila poroko tudi v Turčiji, saj želi, da je tudi on del najlepšega dogodka v njenem življenju.

Oče Aydi dal najboljše darilo - življenje
"Rekel sem Aydi, da mi je žal, ker nisem bil del njenega življenja. Rekel sem, da mi je žal, ker ji nisem dal toliko ljubezni, kot sem želel, kar me bo preganjalo vse življenje," je dejal medijem oče, ki je dodal, da mu ona nič ne zameri, saj ji je dal največje darilo - življenje.