Julia Roberts ima z možem Danielom Moderjem tri otroke. Foto: EPA
Julia Roberts ima z možem Danielom Moderjem tri otroke. Foto: EPA

Razlog za to odločitev so, kot pravi 42-letna zvezdnica, njeni otroci. Igralka namreč želi, da bi njeni trije otroci znali ugotoviti, kakšne volje je njihova mama na določen dan, ne da bi jo kar koli vprašali. Mimika obraza in celega telesa jim bo odkrila, ali je njihova mama jezna, srečna ali je najbolje, da se je izogibajo. Če bi imela "zategnjen" obraz, tega otroci po Julijinih besedah ne bi mogli ugotoviti.

"Žalostno je, da živimo v družbi, v kateri ženske ne izkoristijo priložnosti, da bi videle, kako bodo videti, ko bodo stare," je v intervjuju za Elle dejala hollywoodska igralka in dodala: "Obraz pripoveduje zgodbo in to ne bi smela biti zgodba o vaših obiskih pri plastičnem kirurgu."

Julia postala hinduistka
Zapeljiva igralka je v intervjuju za Elle med drugim razkrila, da je med snemanjem zadnjega filma Eat, Pray, Love postala hinduistka. Tako kot Julia, hči matere katoličanke in očeta baptista, so se spreobrnili tudi drugi člani družine (mož in trije otroci) - vsi skupaj po igralkinih besedah hodijo v tempelj, kjer pojejo in molijo. Na vprašanje, v kaj bi se igralka rada reinkarnirala, pa je Julia odgovorila: "Tokrat v nekaj tihega."