Jessica in Justin sta se po treh letih razšla. Foto: EPA
Jessica in Justin sta se po treh letih razšla. Foto: EPA
Jessica Biel in Justin Timberlake
Jessica in Justin sta skupaj rada obiskovala košarkarske tekme. Foto: EPA

Čeprav se njuna predstavnika za javnost uradno glede konca zveze še nista oglasila, o koncu zveze svoje mnenje velikodušno delijo njuni znanci s časniki . "Justin je bil prepričan, da je v Jessici našel žensko svojega življenja, vendar očitno ni bilo tako," je za Sunday Mirror dejal eden izmed pevčevih prijateljev.

Novica užalostila Justinovo mamo
Nad novico je precej razočarana tudi Justinova mama Lynn Harless, ki je bila s snaho zelo zadovoljna. Pred časom je dejala, da je Jessica pravo dekle za njenega sina, do popolne sreče pa so manjkali le še vnuki. Medtem ko je bila Jessica za strogo Justinovo mamo idealna snaha, pa ji prešnje sinovo dekle Cameron Diaz ni bila po godu.

Mediji so pred tem že nekaj časa poročali, da imata Justin in Jessica težave v zvezi, zdaj pa naj bi se Jassica odločila narediti konec "agoniji". Dobro obveščeni pravijo, da naj bi se zvezdnika razšla zaradi prenatrpanih urnikov. Čeprav je ljubezen med njima izparela, pa si želita ostati prijatelja.

Se bo vrnil h Cameron?
Morda pa je k razhodu nekoliko prispevala tudi Cameron Diaz, s katero Justin trenutno snema film Bad Teacher. Prav Diazova naj bi vztrajala, da vlogo v filmu dobi Justin. Nekdanja ljubimca pa naj bi precej uživala v skupnem igranju in druženju tudi za kamerami.