Mlada, bogata, uspešna - in zaljubljena? Foto: EPA
Mlada, bogata, uspešna - in zaljubljena? Foto: EPA
Mila Kunis
Milo je vloga v Črnem labodu dokončno izstrelila med velike zvezde. Foto: EPA

"Justina Mila zelo zelo zanima. Med njima je že bilo nekaj spogledovanja, a za zdaj se ni še nič zgodilo," poroča ameriška revija E! Online.

Zvezdnika sta se pobližje spoznala med snemanjem komedije Friends With Benefits, takrat pa so s snemanja prihajale govorice, da je pevec "obseden" s privlačno 27-letno igralko z ukrajinskimi koreninami, Mila pa je nagajivo dejala, da je bilo snemanje vročih prizorov z Justinom "precej fino".

Z Jessico sta si bila zvesta
Za zdaj predstavniki obeh taborov odločno zavračajo govorice o novem parčku v Hollywoodu, prav tako pa iz krogov blizu Justina prihajajo trditve, da v štirih letih niti enkrat ni bil nezvest Jessici Biel, s katero sta se razšla pred dnevi.

Justin in Mila sta se sicer pojavila skupaj med podelitvijo oskarjev, saj sta bila eden izmed podeljevalskih parov. Justin je nedavno novinarjem na vprašanje, kako se je počutil med snemanjem ljubezenskih prizorov v filmu Friends With Benefits, odkrito dejal: "To je bilo pa res preprosto. Mislim, da lahko govorim v imenu vseh moških tega sveta, da pri takšni ženski to res ni nikakršen problem."

Očitno gre za obojestransko naklonjenost, saj je tudi čudovita Mila, ki se je nedavno razšla z Macaulayjem Culkinom, za pevca in igralca našla same pohvalne besede. "Tako je prijazen in prisrčen, a hkrati zelo profesionalen. Ni je stvari, ki je ne bi zmogel."

Novica o novem parčku nas tako res ne bi smela presenetiti.