Justin s svojim zdaj že nekdanjim dekletom na rdeči preprogi (levo) in Justin z Jennifer na nedavni podelitvi MTV-jevih nagrad. Foto: EPA
Justin s svojim zdaj že nekdanjim dekletom na rdeči preprogi (levo) in Justin z Jennifer na nedavni podelitvi MTV-jevih nagrad. Foto: EPA

34-letna hollywoodska kostumografinja se je izselila iz newyorškega stanovanja, kjer je šest let živela skupaj s svojim dolgoletnim partnerjem, 39-letnim igralcem in scenaristom Therouxem, je za New York Post sporočil njen predstavnik.
"Heidi in Justin sta bila skupaj 14 let. Spoznala sta se, ko je bilo njej 20 let, njemu pa 24, in, da, ona se je ravno prejšnji konec tedna izselila iz njunega skupnega doma. Zadeve ne komentira," je sporočil predstavnik Bivensove.

Neki neimenovani Justinov znanec je za Us Weekly povedal, da sta se Theroux in 42-letna Anistonova zbližala na snemanju komedije Wanderlust lansko jesen v Georgii. On je takrat še vedno živel z Bivensovo. "A jo je skušal pustiti že nekaj časa. Marca je razmerje dokončno razdrl," trdi neimenovani vir, ki ob tem dodaja, da je bil par "skupaj in narazen že leta".

Jen se je prenehala skrivati
In medtem, ko je Bivensova pakirala svoje stvari, sta Anistonova in Theroux svojo romanco nehala skrivati med njegovim podaljšanim obiskom v Los Angelesu. Nihče tako ni mogel spregledati njunega javnega razkazovanja naklonjenosti na zabavi po podelitvi MTV-jevih filmskih nagrad.
"Ona noče, da njega frustrira njen običajen prikrit način opravljanja stvari," je povedal Therouxev znanec o odločitvi Anistonove, da preneha skrivati svojo romanco. "Zato dela kompromise in je malce bolj sproščena tudi ob vseh paparacih."