"Hvaležna sem za vsako pot, ki me je pripeljala naravnost do tebe." Foto: AP

Kaley Cuoco in Tom Pelphrey sta na družbenih omrežjih s svojimi sledilci delila veselo novico, da sta se zaročila. "Čudovit konec tedna," je igralka, znana tudi po svojih vlogah v serijah Veliki pokovci (The Big Bang Theory) in Stevardesa (The Flight Attendant) napisala ob fotografiji para in lesketajočega se diamantnega prstana.

"Kakšno divje, lepo potovanje je lahko življenje. Hvaležna sem za vsako pot, ki me je pripeljala naravnost do tebe," je še iz srca dodala 38-letnica, poroča CNN.

42-letnik, igralec, ki je zaigral tudi v seriji Ozark, je med drugim objavil fotografijo sebe s svojo srčno izbranko in njuno hčerko Matildo, ki sta jo na svet pozdravila marca 2023.

Pri njunem prvem srečanju je imela prste vmes njuna menedžerka, ki je po besedah Cuoco menila, da sta drug za drugega popolna. Par se je tako leta aprila 2022 spoznal na premieri serije Ozark, bila naj bi ljubezen na prvi pogled. Kmalu zatem sta igralca svojo zvezo javnosti tudi prvič naznanila.

To bo za Cuoco tretja poroka. V preteklosti je bila poročena s teniškim zvezdnikom Ryanom Sweetingom, a sta se leta 2016 po okoli treh letih zakona ločila. Leta 2021 je oznanila, da se po okoli štirih letih ločuje od olimpijskega konjenika Karla Cooka.