Russell in Katy sta neločljiva od predlanskih MTV-jevih nagrad, na katerih je voditelj Russell izjavil, da bi po nagradah rad odtaval v hotelsko sobo Perryjeve. Foto: EPA
Russell in Katy sta neločljiva od predlanskih MTV-jevih nagrad, na katerih je voditelj Russell izjavil, da bi po nagradah rad odtaval v hotelsko sobo Perryjeve. Foto: EPA

Zvezdniški par, ki je nastanjen v razkošnem turističnem kompleksu blizu naravnega živalskega rezervata Ranthambhore, svoje goste zabava s plesnimi in glasbenimi performansi, nakupovanjem in celo safariji ob sončnem vzhodu.
Čeprav območje slovi po svoji populaciji tigrov, pa je po besedah stražarja v parku skupina, ki se je na safari odpravila v četrtek zjutraj (skupini se 25-letna ameriška pevka in 10 let starejši britanski igralec nista priključila), "videla srnjačka, modre bike, šakale in džungelske mačke". Kljub temu naj bi bili navdušeni. Brand in Perryjeva sta se odpravi po poročanju revije People pridružila v petek.
Bazar za svate
V četrtek so znotraj hotelskega kompleksa v skladu z indijsko poročno tradicijo postavili manjši bazar, na katerem so lahko gostje kupovali tkanine, nakit in indijske ročne izdelke ali pa jim je prihodnost napovedala - papiga. Ptič izbere karto glede na indijski kozmični sistem. Pozneje je svate pod polno luno zabavalo 40 folkglasbenikov in plesalcev.
"Vsi so se sproščali ob bazenu ter pili in jedli indijske prigrizke, medtem ko smo nastopali," poroča Lalit Tiwari, ki je pripeljal skupino v Ranthambore iz New Delhija. "Proti koncu so se nekateri izmed njih približali odru in začeli plesati med bangro (poskočni ples iz podeželskega Punjaba, op. a.)."

Za petek zvečer so imeli svatje na dnevnem redu predstavo v slogu Bollywooda in tradicionalno slovesnost mehndi, ki velja za enega najpomembnejših predporočnih ritualov indijske poroke.