Parček je tudi po dobrem letu še močno zaljubljen. Foto: EPA
Parček je tudi po dobrem letu še močno zaljubljen. Foto: EPA

Kot poročajo ameriški in britanski mediji, naj bi zvezdnika za skok v zakon izbrala isti kraj - razkošni hotel Tadž Rambag Palace v Džajpurju, v katerem sta se na silvestrovo leta 2009 tudi zaročila. Na slavje sta povabila 85 svatov, parček pa naj bi še pred obredom vso druščino povabil na tridnevno bivanje v divjini, kjer naj bi opazovali tudi tigre.

35-letni komik Russell je sicer pred časom zatrdil, da si z izvoljenko, 25-letno Katy, želita neopazno in skromno poroko, a to se očitno ne bo zgodilo, saj naj bi poročno slavje trajalo kar šest dni.

Russell in Katy sta skupaj od septembra lani, on pa je takrat še dejal, da si oba želita povsem običajen skok v zakon: "Preprosto ljubiva se in poročiti se želiva pred družino in prijatelji. Ne misliva prodajati poročnih fotografij, ne bova podpisala predporočne pogodbe. Želiva, da bo najin zakon povsem normalen. Moja največja želja je, da bi ta čudovit odnos, ki ga imava, ohranjala še naprej. Morda nekateri pričakujejo, da si bova omislila kaj norega, a kaj je lahko bolj neverjetnega, bolj navdušujočega, kot ljubezen med dvema človekoma?"