Naslovnico revije krasita goli Keira in Scarlett. Foto: Reuters
Naslovnico revije krasita goli Keira in Scarlett. Foto: Reuters
Angelina Jolie
Svoje telo je za revijo razkrila tudi Angelina Jolie. Foto: EPA

Po besedah modnega oblikovalca Toma Forda, ki je sodeloval pri snovanju naslovnice letne hollywoodske izdaje revije, vzhajajoči zvezdi filma nista imeli nobenih zadržkov pred slikanjem.

Rachel McAdams si je premislila
Ford je povedal, da ju sploh ni bilo treba prepričevati, zvezdnica filma The Notebook, Rachel McAdams, pa si je premislila v zadnjem trenutku. Sprva je privolila v fotografiranje v Evinem kostumu, a ji je bilo v studiu tako neprijetno, da ga je raje zavrnila.

Vzhajajoči zvezdi Hollywooda
21-letna Scarlett Johansson je zaslovela z vlogo v filmu Zgubljeno s prevodom, zaigrala pa je tudi v filmih Otok, V dobri družbi in Dekle z bisernim uhanom. Igralka je zelo zaposlena tudi letos, saj jo čaka snemanje filmov Amazon, Napoleon and Betsy in Borgia. Keira Knightley je očarala že ob Johnnyju Deppu v Piratih s Karibov, letos pa si je z vlogo Elizabeth v filmu Prevzetnost in pristranost prislužila celo nominacijo za oskarja.

Poleg številnih hollywoodskih zvezdnikov sta za posebno številko Vanity Faira gola pozirala tudi Angelina Jolie in George Clooney.