"Kim ima delo in projekte, ki so ji pomembni, Kanye pa ima svoje," je povedal vir, blizu para, za revijo People. "Njuni življenji skoraj ne sovpadata."

Kljub temu pa se zdi, da je 40-letna resničnostna zvezdnica srečna in "zelo osredotočena na svoje delo in pobude".

"Resnično verjame, da lahko kaj spremeni, ko gre za reformo ameriškega kazensko-pravosodnega sistema. To je njena strast. Njena družina je zelo ponosna nanjo," je dejal vir o Kardashian Westovi.

Sorodna novica V ZDA hitijo z usmrtitvami. Nazadnje usmrčen Brandon Bernard.

Zvezdnica šova Kardashianovi je tako zavzeta, da se je celo vpisala na študij prava, ta teden pa si je na vse kriplje prizadevala, da bi predsednik Donald Trump pomilostil na smrt obsojenega Brandona Bernarda. Bernard, ki je bil obsojen zaradi umora najstnice leta 2000, je bil usmrčen v četrtek.

To sicer ni prvič, da je Kim posredovala pri predsedniku glede reforme zaporniškega sistema.

Na robu ločitve

43-letni West, ki trpi za bipolarno motnjo, se po drugi strani po nemirnem poletju v zadnjih tednih ne izpostavlja kaj dosti.

Vrhunec manične faze je glasbenik dosegel julija, ko je vložil predsedniško kandidaturo, hkrati pa, umaknjen v svojem ranču v Wyomingu, v seriji tvitov razkril vrsto izjemno zasebnih podrobnosti o svojem zakonu in Kardashianovih.

Westovi ekscesi so povzročili hudo zakonsko krizo in Kardashian Westova je bila na robu tega, da vloži zahtevek za ločitev, dokler nista avgusta zakopala bojne sekire in preživela nekaj časa odmaknjena od kamer s svojimi štirimi otroki.

Paru so se v šestletnem zakonu rodili hčerki North (7) in Chicago (3) ter sinova Saint (5) in Psalm (1,5).