"Zelo dolgo sem počela vse, kar je osrečevalo druge. V zadnjih dveh letih pa sem se odločila, da bom osrečila sebe, in to je res dober občutek," je povedala Kardashian.

Sprejete odločitve so zvezdnico očitno vodile do ločitve. "Tudi če je to povzročilo spremembe in vodilo v ločitev, je pomembno biti iskren do sebe glede tega, kar te res osrečuje," pravi 41-letnica in dodaja, da je "izbrala sebe" in meni, da je "ok izbrati sebe".

"Dobro bom jedla, telovadila bom, se zabavala in več časa preživela z otroki," o prihodnosti napoveduje Kim, katere nova resničnostna serija prihaja aprila. Njeni oboževalci so medtem navdušeni nad "iskrenim" intervjujem.

Nekdanji mož Kanye West, ki se je uradno preimenoval v Ye, je nekaj ur po objavi intervjuja na Instagramu objavil nenavadno prošnjo. "Bog, prosim znova združi našo družino," je zapisal in dodal fotografije nekdanje žene in otrok, ki jih je uporabil Vogue.

Kanye in Kim sta se sicer po ločitvi večkrat zapletla v javne besedne obračune. Raper nekdanji ženi očita, da mu onemogoča srečevati otroke. Kim je vlogo za ločitev vložila februarja lani, potem ko sta bila poročena sedem let. Skupaj imata štiri otroke.