Sorodna novica Kneginja Charlene v stabilnem stanju po nujni prvi pomoči

Monaška kneginja Charlene je maja obiskala rodno Južno Afriko, zaradi zdravstvenih zapletov pa se je izlet, ki naj bi prvotno trajal največ 10 dni, razpotegnil na več mesecev. 43-letnica je namreč dobila okužbo v predelu obraza, avgusta imela štiriurno operacijo na ORL-oddelku, septembra pa naj bi tudi omedlela, posledično so jo iz rezervata, kjer je prebivala, odpeljali do najbližje bolnišnice.

Čeprav so jo mož in šestletna dvojčka po operaciji avgusta tudi obiskali, se jim je po pol leta končno pridružila tudi v Monaku. "Kneginja Charlene je bila v Monaku ponovno združena s svojim možem, knezom Albertom, in otrokoma, princem Jacquesom in princeso Gabriello," je monaška kraljevska palača zapisala na družbenih omrežjih in dodala, da je bilo srečanje veselo in predvsem čustveno. Na objavljenih fotografijah se je družina že podala na sprehod z domačim ljubljenčkom, poroča Insider.

Iz Durbana v Južni Afriki naj bi Charlene, ki se je z Albertom poročila leta 2011, v Nico priletela z zasebnim letalom. Povratnica je tudi na svojih družbenih omrežjih objavila fotografijo z domačimi, v opisu pa je dan označila za veselega, prav tako se je zahvalila vsem, zaradi katerih je ostala močna – zaradi odsotnosti je namreč med drugim zamudila tudi prvi šolski dan svojih otrok in 10. obletnico poroke.

Podaljšano bivanje v Južni Afriki je sicer prvotno vzbudilo domneve, da v kraljevskem zakonu škripa, z vrnitvijo pa naj bi bilo teh govoric konec. Kot je poudarila monaška palača in sam knez Albert, so bile razlog njene odsotnosti zgolj zdravstvene težave, ki pa jih je bilo treba odpraviti.