Rachel in Adam sta veljala za srečnejši zvezdniški par. Foto: Getty
Rachel in Adam sta veljala za srečnejši zvezdniški par. Foto: Getty

"Bila je tipična romanca in preprosto razšla sta se," je neimenovani vir blizu para zaupal reviji People. "Že nekaj časa sta bila zdaj skupaj, zdaj narazen." Oktobra sta mlada zvezdnika, ki sta bila s tremi leti zveze za Hollywood že veteranski par, zanikala tabloidna poročila o razhodu.

Samo sprehod
Še isti mesec so ju paparaci ujeli v Torontu, kjer Bilsonova snema svoj novi film, pri ljubečem sprehodu, držeč se za roke. A tudi ta romantični prizor naj ne bi bil znamenje, da sta še zmeraj skupaj, pravi vir: "Bivši se družijo." To je potrdil tudi naslednji dogodek: med Brodyjevim koncertom s svojo skupino Big Japan v hollywoodskem nočnem klubu Viper Room, je bila Rachel - navadno zvezda stalnica na Adamovih nastopih - zelo opazno odstotna, kar je govorice, da je njune romance dokončno konec, še podžgalo.

Spoznala sta se na snemanju
Še aprila je 25-letna Bilsonova za intervju v Teen People žvrgolela o tem, kako je 27-letni Brody njen najboljši prijatelj: "Vedno se imava veliko za pogovarjati in drug drugemu poveva vse. Počutim se, da imam trenutno vse - psa, hišo, službo in njega. Ne bi si mogla želeti več!" Rjavolasi par ima skupaj pitbul terierja Penny Lane, hoditi pa sta začela med prvo sezono O. C.-ja.