Zvezdnica resničnostnega šova Keeping Up With the Kardashians, ki je lanskega septembra v videu navdušeno razkrila, da bosta s 30-letnim raperjem Travisom Scottom že drugič postala starša, je na družbenem omrežju Instagram naznanila rojstvo novega člana družine.

Ob črno-beli fotografiji, na kateri roko novorojenčka drži njuna 4-letna hčerka Stormi, je zapisala datum 2. 2. 2022 in pripisala modri srček. Pod objavo so se zvrstile številne čestitke, med drugim jo je Kourtney Kardashian oklicala za "mamico dveh življenj". Kim je 24-letnici, ki naj bi sicer želela velike družine, poslala šopek rož in na priloženo kartico zapisala: "Zelo smo navdušeni in zelo vas imamo radi," pod sporočilo pa podpisala sebe in svoje otroke North, Sainta, Chicago in Psalma.

Čeprav imena in spola otroka uradno še nista razkrila, nekateri tuji mediji poročajo, da je na svet prijokal deček.

Stormi se je rodila 1. februarja 2018

Medtem ko je ustanoviteljica kozmetičnega podjetja Kylie Cosmetics svoje sledilce tokrat o nosečniškem dogajanju redno obveščala, je prvo nosečnost pred javnostjo vse do rojstva Stormi februarja leta 2018 skrbno skrivala. Jenner takrat nosečnosti sploh ni uradno potrdila.

Zvezdniški par se je sicer v zvezo podal leta 2017. Dve leti pozneje sta se Kylie in Travis odločila, da odideta po ločenih poteh, a skupaj nadaljujeta z vzgojo hčerke. Leta 2021 sta se odločila, da dasta ljubezni novo priložnost.