Par je še junija takole ljubeče praznoval svojo obletnico. Foto: Twitter
Par je še junija takole ljubeče praznoval svojo obletnico. Foto: Twitter
Nicole je bila redna gostja boksov formule 1. Foto: EPA
Nicole Scherzinger z Lewisovim psom Roscoejem. Foto: Twitter

28-letni britanski dirkač si očitno želi sedem let starejšo pevko nazaj, saj na svojih družbenih omrežjih vse od julija, ko sta se razšla, redno objavlja žalobne zapise (ob fotografiji sebe s psom Roscoejem je denimo zapisal: "Samo nekdo manjka ...", ob fotografiji Roscoeja na njegovi postelji pa: "Včasih sem se zbujal ob najlepši ženski na svetu, pa poglejte, ob čem se moram zbujati zdaj - Roscoejevih jajcih in smrčanju!"), se zahvaljuje navijačem za "podporo v teh težkih časih" in poje hvalospeve "najlepši ženski na svetu".

In ko je Hamilton 28. julija še četrtič v svoji karieri zmagal na dirki za veliko nagrado Madžarske, niti na tiskovni konferenci ni mogel zadrževati čustev: "Zdi se malce čudno brez nje tukaj. To je ena tistih dirk, ki jih res hočeš posvetiti tisti posebni osebi."

Na Twitterju in Facebooku so se nemudoma usuli bodrilni komentarji tipa "Natakni ji že prstan, Lewis!", "Osvoji jo nazaj!" in "Ne obupaj, prava ljubezen najde pot čez vse prepreke", Lewis pa je nasvete, kot kaže, vzel resno.

Poletel v Kalifornijo, da bi jo prepričal
35-letna nekdanja članica zasedbe Pussycat Dolls naj bi bila medtem po poročanju neimenovanih virov "strta, zmedena in izjemno emocionalna".
Hamilton si obupno prizadeva, da bi jo dobil nazaj, in je sredi svoje dirkaške sezone pred dnevi z zasebnim letalom poletel v Kalifornijo, kjer je v Santa Monici najel slikovito hiško na plaži, popolnoma izpraznil teraso, pustil le mizo za dva, tla pa prekril s cvetjem in svečami.

Nicole naj bi pristala, da se srečata, v zadnjih dneh pa naj bi bila v stikih, a še nista zakrpala težav, poročajo viri, na katere se sklicuje Daily Mail.

"Odkar sta se razšla, je Lewis povsem obupan, zato je bil presrečen, ko je ona pristala, da jo obišče. Pogovorila sta se. To je bila zadnja priložnost, da sta bila lahko skupaj in se pogovorila o prihodnosti. Obupno si želita biti skupaj, a vesta, da bo do božiča še zelo težko. Oba sta se pripravljena potruditi po svojih najboljših močeh. Globoko se ljubita in sta neznansko pogrešala drug drugega," pa je povedal neki skupni znanec za Mirror.

Ljubezen na daljavo
Par je svoje razmerje prekinil prejšnji mesec, potem ko sta imela že dalj časa težave z usklajevanjem svojih natrpanih urnikov, zaradi katerih se pogosto nista videla tudi po več mesecev hkrati. Le nekaj tednov pred tem je Lewis objavil ljubeče skupne fotografije s praznovanja pete obletnice in dopusta na Capriju, medijem pa je takrat zaupal, da si želi Nicole popeljati pred oltar.

Par se je spoznal na podelitvi MTV-jevih glasbenih nagrad v Münchnu leta 2007, Nicole je nato postala zvezda stalnica dirkaških boksov, a sta se že leta 2010 za krajši čas razšla - prav tako zaradi natrpanih urnikov.