Bo Lindsay uspelo obuditi filmsko kariero? Foto: EPA
Bo Lindsay uspelo obuditi filmsko kariero? Foto: EPA

22-letna zvezdnica filma Zlobna dekleta je kljub mnogim fotografijam in govoricam šele pred dnevi javno priznala, da sta z didžejko Samantho Ronson več kot prijateljici, da sta par.

V intervjuju za revijo Marie Claire se je Lindsay izkazala kot zrela oseba, saj je premišljevala tudi o naraščaju: "Vsekakor si želim kmalu postati mati. Želim posvojiti otroka, a še ne vem, kakšnega - morda takega, ki je odraščal v zelo težkih razmerah, ali pa novorojenčka iz kakšne tuje države. Glede tega se bom še odločila."

Polaskala sama sebi
Plavolaska, ki je v zadnjem času kar trikrat obiskala kliniko za odvajanje od alkohola in mamil, je dejala, da jo zveza s Samantho osrečuje, da pa je za to, da se njeno življenje spet počasi vrača na prave tirnice, zaslužna izključno sama, in ne njena ljubica. "Za pozitivne spremembe v svojem življenju je 'kriva' samo moja osebna želja, da ne bom več živela življenja, obrnjenega na glavo, in storila korak naprej. Samantha pa je izjemna ženska."

Prepričana je, da ne bo nikoli več zašla na kriva pota in morala še kdaj pakirati kovčke v rehabilitacijski center. "Naučila sem se veliko, zato nikoli več ne bo tako, kot je bilo. Tega ne govorim kar tako, preprosto vem, da sem vse mogoče odvisnosti pustila za seboj."