Lindsay Lohan je v zaporu tokrat preživela 13 dni, leta 2007 pa zaradi posedovanja kokaina 84 minut. Foto: EPA
Lindsay Lohan je v zaporu tokrat preživela 13 dni, leta 2007 pa zaradi posedovanja kokaina 84 minut. Foto: EPA

Iz zapora so jo namreč prepeljali neposredno v rehabilitacijski center, kjer bo morala preživeti ostanek dosojene kazni. Sodnik ji je na začetku julija dosodil 90 dni zaporne kazni, ker je kršila pogojni izpust iz leta 2007 in ni upoštevala navodil. Kazen je začela prestajati 20. julija, teh nekaj dni, ki jih je preživela za rešetkami, pa je mlada zvezdnica težko prenesla.

Njena zaporniška soseda je medijem izdala, da je Lohanova ves čas jokala, oglasila pa se je tudi Lindsayjina mati Dina, ki je novinarjem zatrdila, da njena hčerka nima nobenih posebnih ugodnosti. "Lindsay nima telefonskih 'privilegijev', to je absurdno. V celici nima niti vzglavnika," je dejala Dina, ki je dodala, da svoje hčere med obiskom ne more niti objeti, saj ju loči steklo, govorita pa po telefonu.

Lindsay so iz zapora v Lynwoodu odpeljali ob pol dveh zjutraj in jo prepeljali v posebno zdravstveno ustanovo v zahodnem Los Angelesu, kjer se bo zdaj tri mesece zdravila zaradi bipolarne motje in odvisnosti od amfetaminov.