Lindsey Vonn in Tiger Woods sta se po treh letih zveze razšla leta 2015. Foto: Reuters
Lindsey Vonn in Tiger Woods sta se po treh letih zveze razšla leta 2015. Foto: Reuters

37-letna smučarka je v pogovoru za Entertainment Tonight promovirala svojo novo knjigo spominov Rise, med drugim je razkrila, da sta s Tigerjem ostala v prijateljskih odnosih tudi več kot šest let po razhodu.

"Sva prijatelja in seveda sem vesela, da se je vrnil (k tekmovalnemu golfu, op. a.) in da je zdrav," je komentirala hudo prometno nesrečo, ki jo je golfist doživel lani. "To je bilo težko obdobje zanj."

Februarja lani je Woods utrpel hude poškodbe desne noge v prometni nesreči. Pred prvenstvom PNC prejšnji mesec je legenda golfa dejala, da je pripravljen sprejeti, da morda nikoli ne bo dosegel enake forme kot pred nesrečo in da ne pričakuje, da bo še igral polno sezono na turneji.

Sorodna novica Lindsey Vonn: V partnerjih sem iskala ljubezen, ki si je sama nisem dala

Lindsey Vonn osebno
V torek je sicer izšla knjiga spominov Lindsey Vonn. V knjigi, kot smo že pisali, veliko prostora nameni prav svojim preteklim romantičnim zvezam. Kot piše, ji v njih ni bilo všeč, v kaj se je spremenila. "Imela sem navado, da se umaknem, se prilagodim partnerjevim potrebam in preferencam v poskusu, da bi mu tako ugajala ... Hotela sem, da me nekdo ljubi, da bi s tem kompenzirala, ker se sama nisem imela rada."

Srečo je našla v samoti in preživljanju časa sama s sabo. "Zdaj res uživam! Lepo je, ko si dovolj zadovoljen z življenjem in sam s sabo, da si lahko sam in pri tem nisi nesrečen."