Lindsey, ki zdravi poškodbo kolena, in Tiger, ki je ponovno v zmagoviti formi, sta takole sporočila svetu, da sta skupaj. Foto: Facebook
Lindsey, ki zdravi poškodbo kolena, in Tiger, ki je ponovno v zmagoviti formi, sta takole sporočila svetu, da sta skupaj. Foto: Facebook
Kris in Kim - idila ni trajala dolgo. Foto: Reuters

Kot poroča Us Weekly, so 28-letno ameriško smučarsko zvezdnico in prav toliko starega košarkarskega prvoligaša seznanili lani, približno v istem času, ko je Vonnova spoznala 37-letnega Woodsa.

"Oba prihajata iz Minnesote, zato jim ni zmanjkalo tem za pogovor," je povedal neki neimenovani vir o Lindsey in Krisu, ki se je s starleto resničnostnega šova Kardashianovih razšel oktobra 2011 po le 72 dneh zakona.
Leto in pol kasneje se par še vedno skuša dogovoriti o pogojih ločitve, medtem ko Kim pričakuje otroka s Kanyejem Westom.

"Romance" med Vonnovo in Humphriesom je bilo sicer konec, še preden se je zares začela. Poleti sta se še družila na njeni zabavi po podelitvi nagrad ESPY v Los Angelesu, a viri pravijo, da njuno razmerje nikdar ni prešlo v kaj več.
Do oktobra ga je olimpijska zmagovalka v smuku že odpravila, kmalu zatem pa so jo opazili v družbi Tigerja Woodsa.

Sprva zanikala
Par je sprva zanikal, da je med njima kaj več od prijateljstva, a pred tedni sta oba na svojih straneh na Facebooku s skupnimi fotografijami in pripisi romanco potrdila. "Očitno ni bila najbolj varovana skrivnost, ampak da, hodim s Tigerjem Woodsom. Najino razmerje se je v teh zadnjih mesecih razvilo iz prijateljstva v nekaj več in me zelo osrečuje," je zapisala ona.

Woods se je od soproge, švedske manekenke Elin Nordegren, ločil leta 2010, potem ko so na dan prišli njegovi nešteti skoki čez plot. Vonnova pa se je po štirih letih zakona januarja letos uradno ločila od nekdanjega smučarja Thomasa Vonna.