Ditini prijatelji vidijo srečo v nesreči, češ da ji mož vsaj ličil ne bo več jemal. Foto: AP
Ditini prijatelji vidijo srečo v nesreči, češ da ji mož vsaj ličil ne bo več jemal. Foto: AP

Pevcu s pravim imenom Brian Warner so ločitvene papirje izročili v snemalnem studiu v Los Angelesu, kjer snema svoj novi album.

Teeseva, ki je z Mansonom poročena leto dni, par pa je skupaj preživel sedem let, se je že izselila iz njunega skupnega doma, kot razlog za ločitev pa navaja nepremostljive razlike. Neki neimenovani vir je za New York Post povedal, da si je Dita zakon želela rešiti, a Manson ni bil pripravljen sodelovati: "Tako zelo ga je ljubila, a njega preganja preveč demonov. Trenutno ne more niti govoriti z njo."

Gotski zakon, obsojen na propad
Teeseva naj bi Marilynu poizkušala povedati, da se ločuje od njega, a ga ni mogla niti doseči na telefon. Vir je še povedal, da se je Dita izselila iz hiše, njen mož pa naj tega sploh ne bi opazil.

Prijatelj seksi burleskne plesalke, striptizete in Playboyevega modela se je pošalil: "No, ji vsaj svojih ličil ne bo treba več deliti." Par se je poročil na irskem gradu s ceremonjo v gotskem slogu, otrok nimata, pač pa so jima družbo delali mački Lily in Aleister ter jazbečarki Greta in Eva.