Z oskarjem nagrajena igralka ima tri otroke. Foto: EPA
Z oskarjem nagrajena igralka ima tri otroke. Foto: EPA

67-letna zvezdnica filmske uspešnice Thelma in Louise je zvezo z Bowiejem opisala kot "nenavadno". Pri tem je dodala, da sta se sestajala v zelo zanimivem obdobju. "On je vreden oboževanja. Je izjemen," je dejala igralka v pogovoru za spletno stran Daily Beast, ko je beseda tekla o promociji njenega novega filma The Last Of Robin Hood.

Lepih besed o Bowieju ji ni zmanjkalo. "Res je zanimiv, pameten, nadarjen. Je slikar in ... Je izjemen," je še dodala. Spoznala sta se med snemanjem filma Lakota po krvi (The Hunger) leta 1983, njuni poti pa sta se razšli, ker Sarandonova ni želela imeti otrok.

"Ne bi smela imeti otrok. V družini sem bila najstarejša in pomagala sem vzgojiti vseh svojih osem bratov in sester. Tako nisem bila nikoli pripravljena, da bi se ustalila in si ustvarila družino," je še dodala igralka v pogovoru.

Kmalu po prijateljevanju z Bowiejem se je začela sestajati z režiserjem Francom Amurrijem in povila svojo prvorojenko Evo Amurri marca 1985. Pozneje pa je v zvezi z igralcem Timom Robbinsom rodila še dva dečka - Jacka Henryja in Milesa Guthrieja.