Zaročila sta se leta 2009, dve leti pozneje pa poročila v Buenos Airesu. Foto: EPA
Zaročila sta se leta 2009, dve leti pozneje pa poročila v Buenos Airesu. Foto: EPA

Kanadski pevec Michael Bublé je izdal glasbeni video za pesem I'll Never Not Love You, ki jo je sicer izdal 28. januarja, v njem pa je imela vlogo tudi njegova žena Luisana Lopilato. Zakonca, ki sta se poročila leta 2011, sta v videospotu odigrala prizore iz filmskih klasik, kot so Casablanca, Titanik (Titanic), Pravzaprav ljubezen (Love Actually) in Jerry Maguire, zgodbo pa je zaključil prizor, ki je v njegovih oboževalcih vzbudil pravo radovednost.

Na koncu se namreč Bublé, ki bo 25. marca izdal album Higher, iz sanjarjenja vrne v resničnost, z družino odide iz trgovine, pri tem pa so številni opazili nosečniški trebušček 34-letne argentinske igralke. O tem ga je med svojo oddajo povprašal tudi Ryan Seacrest, glasbenik pa se je sprva pošalil, da je trebušček posledica dobre hrane na prizorišču snemanja. "Snemanje je trajalo štiri dni, na začetku je bil njen trebušček plosk, bilo je neverjetno," je dejal v šali, a to kmalu postavil na stran, poroča Billboard.

"Po resnici povedano, sva zelo navdušena. Z ženo sva hvaležna, da pričakujeva," je končno priznal 46-letnik, ki tako s svojo izbranko pričakuje že četrtega otroka. Novico je pozneje z veseljem naznanil in razkril tudi na družbenih omrežjih, kjer je ob dveh prikupnih fotografijah med drugim v španščini zapisal "Dojenček na poti". Paru sta se leta 2013 in 2016 rodila sinova Noah in Elias, dve leti pozneje pa se je družini pridružila tudi hčerka Vida.