Novico je v nedeljo na svojem Instagramu razkrila najstarejša hčerka para, 12-letna Ever Gabo. Objavila je fotografijo celotne družine. Igralka in režiser imata še štiriinpolletno hčerko Dashiel Edan.

Fotografijo nove družinske članice je danes delila tudi Milla, napisala je, da gre za staro novico, saj je Ever Gabo prehitela vse.

"Hvaležna sem, ker sem spet noseča, še posebej v tej starosti, in vsakodnevno se zahvaljujem Bogu za blagoslov, ampak Gospod, pripravljena sem roditi," je pred dvema tednoma napisala Jovovicheva. Zadnji mesec je bil namreč zanjo zelo naporen.

Milla in Anderson sta se spoznala med snemanjem prvega filma Nevidno zlo leta 2002. Režiser in scenarist je igralko za roko zaprosil leta 2003, a se nista takoj poročila, pač pa sta zvezo za kratek čas prekinila. Leta 2007 se jima je rodila prva hčerka, poroka pa je sledila dve leti po tem. Jovovicheva je bila pred tem že dvakrat poročena – prvič že pri 16 letih z igralcem Shawnon Andrewsom (njena mati je po dveh mesecih zakon razveljavila), drugič pa s francoskim producentom in režiserjem Lucom Bessonom, zakon je trajal malo manj kot dve leti.