Kmalu tudi žena in mamica? Foto: EPA
Kmalu tudi žena in mamica? Foto: EPA
Milla Jovovich in Luc Besson
Nekdanji mož Luc Besson je režiral film Peti element, v katerem je Milla odigrala vlogo popolnega bitja. Foto: EPA

31-letna Milla je našla srečo v objemu režiserja Paula Andersona, s katerim si močno želita svojo zvezo potrditi tudi z zaobljubo večne ljubezni. A težava nastane pri iskanju primernega dne, ki bi ustrezal obema.

Zvezdnica filma Vrnitev v plavo laguno in Peti element se je potožila: "Datuma ne moreva določiti, zato se mi vedno bolj dozdeva, da bom tudi jaz ena tistih deklet, ki bo čas za poroko našla šele z velikim nosečniškim trebuhom. Takrat pa res ne bova imela več nobene izbire in bova morala najti luknjo v najinih urnikih."

Tudi s petjem se je izkazala
Milla je bila sicer enkrat že poročena, njen zakon z režiserjem Lucom Bessonom pa je trajal le dve leti. Nedavno je ta lepotica, katere oče je Srb, mati pa Rusinja, svet zabave presenetila tudi z glasbenim albumom The Divine Comedy (Božanska komedija), odziv poslušalcev pa je bil presenetljivo dober.

Milla sicer velja tudi za eno najlepših ženska na svetu, pojavila se je že na več kot sto naslovnicah najrazličnejših revij, že vrsto let pa je obraz francoskega kozmetičnega velikana L'Oreal.