Kaj bo Isaac ušpičil na podelitvi oskarjev? Foto:
Kaj bo Isaac ušpičil na podelitvi oskarjev? Foto:
Scarlett Johansson
Mlada igralka je bila v šoku. Foto: EPA

Modni oblikovalec Issac Mizrahi, ki se zdaj ukvarja tudi s televizijskim novinarstvom, naj bi preverjal, kako deluje nevidni modrček, ki ga je nosila Scarlett. Mladi igralki se zdi dvomljivo, da ravno on, modni strokovnjak, ne bi vedel, kako modrček deluje. Med incidentom si je mislila samo, da se vse skupaj odvija v živo in da se mora obvladati. Bila je v šoku.

Johanssonovi se ne zdi, da je Mizrahi, ki je homoseksualec in ne skriva svoje spolne usmerjenosti, užival v otipavanju, ampak da je šlo bolj za poskus šokiranja javnosti. Meni, da je želel biti drugačen in predrzen.

Scarlett pravi, da na Isaaca ni jezna, saj razume, da je šele na začetku svoje televizijske kariere in se pač mora uveljaviti z razburljivimi televizijskimi trenutki in da je hkrati navdušen nad vso pozornostjo, ki mu jo posvečajo mediji.

Mizrahi je na isti rdeči preprogi presenetil tudi Teri Hatcher, ki ji je pogledal pod obleko, Evo Longorio pa je spraševal o njenih sramnih dlakah.

Vlogo Charlize Theron, za katero je leta 2004 dobila oskarja, je označil za "strašno lezbačo z gnilimi zobmi", Natalie Portman, ki je na prireditev prišla brez torbice, pa je vprašal, kaj bi storila, če bi nujno potrebovala mobilnik, kreditno kartico ali kondom.

Zvezdnikom se že tresejo hlače, saj bo 44-letni Isaac Mizrahi "pustošil" tudi na rdeči preprogi na podelitvi oskarjev, ki bo v nedeljo. Še posebej naj bi se veselil srečanja s Joaquinom Phoenixom, ki je zanj na novo definiral pojem moške lepote.