Na rdeči preprogi novembra leta 2021. Foto: AP
Na rdeči preprogi novembra leta 2021. Foto: AP
Poročila sta se leta 2014. Foto: AP
Poročila sta se leta 2014. Foto: AP

Zvezdnica, ki je igrala tudi v filmski franšizi Gimnazijski muzikal (High School Musical), je veselo novico, da je malčica na svet "pristala" 6. septembra, delila na družbenih omrežjih.

"Vsi trije smo obsedeni s teboj," je zapisala ob črno-beli fotografiji, na kateri 39-letnica, njen tri leta starejši mož in njuna prvorojenka držijo novo članico družine za roko.

Prejšnji mesec se je na družbenih omrežjih pošalila, da že hoče "otroka spraviti ven" – Tisdale naj bi bila izčrpana, predvsem zato, ker je bila več tednov bolna. Zatem je sicer pristavila, da sicer ni še popolnoma pripravljena, saj še ni dokončala opremljanja otroške sobe, poroča People.

Po prvem porodu trpela za poporodno depresijo

Novico, da je na poti nov podmladek, je Tisdale objavila marca. "Komaj čakamo, da te spoznamo," je takrat zapisala na družbenih omrežjih, pod njeno objavo pa je French v komentarjih zapisal: "Zmoreva to!" Veselila naj bi se tudi Jupiter, ki je že vse takrat obvestila, da bo postala starejša sestra.

Kljub navdušenju pa je takrat priznala, da jo je pred rojstvom drugega otroka vseeno strah. "Po prvem porodu sem trpela za poporodno depresijo in to me je zagotovo prestrašilo, ko sem razmišljala o tem, da bom imela še enega otroka," je delila, a dodala, da ni šlo toliko za depresijo kot velikansko tesnobo.

Vseeno je povedala, da jo plaši možnost, da bi še enkrat to izkusila. Njen zdravnik naj bi jo sicer pomiril, saj je dejal, da se drugič hormoni bistveno hitreje prilagodijo.