Ashanti in Nelly sta na svet pozdravila svojega prvega skupnega otroka. "Smešno je, kako življenjski načrti niso ... vedno pravočasni," je pevka, z uradnim imenom Ashanti Shequoiya Douglas, zapisala na družbenih omrežjih, kjer je delila razburljivo novico.

"Dolgo sem čakala na to, da postanem mama, a nič me ni pripravilo na vse, kar materinstvo prinese s seboj," je še delila ob fotografiji sebe, kako je videti po rojstvu, in obenem poudarila, da je ponosna na svoje telo. Novemu članu družine je ime Kareem Kenkaide, po besedah tiskovnega predstavnika para pa se je rodil 18. julija. "Ponosna in zadovoljna starša sta zaljubljena v KK-ja," je še dejal tiskovni predstavnik.

43-letnica je nosečnosti prvič uradno naznanila aprila s komičnim skečem, v katerem je igrala njena mama Tina. V videoposnetku, ki ga je objavila na družbenih omrežjih jo ta vpraša, koliko časa potrebuje, da se pripravi na nastop. Na to ji grammyjevka šaljivo odgovori: "Potrebovala bom približno devet mesecev." Že takrat je priznala, da se materinstva veseli, neverjetna izkušnja pa je zanjo to deliti s svojimi bližnjimi in oboževalci, poroča People.

Večkrat sta tudi glasbeno sodelovala. Foto: AP
Večkrat sta tudi glasbeno sodelovala. Foto: AP

Obenem je glasbenica pozneje delila, da ni le noseča, ampak sta z 49-letnim raperjem, s pravim imenom Cornell Iral Haynes Jr., tudi zaročena. TMZ je pred kratkim poročal, da sta se pravzaprav že 27. decembra 2023 poročila v St. Louisu, domačem kraju glasbenega izvajalca.

Govorice o naraščaju sprožila že septembra lani

To je prvi otrok za Ashanti in tretji za Nellyja – ta je že oče 25-letnemu sinu Cornellu III, ki ga kličejo Tre, in 30 let stari hčerki Chanelle, ki jo kličejo Nana. Raper je sicer pomagal tudi pri vzgoji nečakinje Sydney in nečaka Shawna, potem ko je njegova sestra Jackie Donahue umrla zaradi levkemije leta 2005.

Par, ki se je spoznal leta 2003, bil v zvezi do leta 2015, septembra lani pa sta zvezdnika na veliko presenečenje obeh spet pristala v objemu drug drugega, je sicer prvič sprožil govorice o nosečnosti med nastopom v St. Louisu. Takrat je pevka svoje roke položila na trebuh, Nelly pa jo je zatem posnemal. Ko so se njune oči srečale, sta bruhnila v smeh, oboževalci pa so to razumeli kot namig, da bosta kmalu delila novico o podmladku.