Affleck in Lopezova sta bila par med letoma 2002 in 2004, bila sta tudi zaročena, a sta le nekaj dni pred načrtovano svatbo poroko preklicala. Foto: AP
Affleck in Lopezova sta bila par med letoma 2002 in 2004, bila sta tudi zaročena, a sta le nekaj dni pred načrtovano svatbo poroko preklicala. Foto: AP

48-letni igralec in 51-letna popzvezdnica naj bi se tako že pogovarjala o poletnih načrtih, poroča revija People. Par naj bi si želel preživeti skupaj "kar se da veliko časa", čeprav živita vsak na svojem koncu ZDA – on v Los Angelesu, ona pa v Miamiju.

"Želita si tudi oditi skupaj na potovanje," je povedal vir blizu para. Ob tem je dodal, da je Lopezova v po 17 letih obujeni romanci s svojim nekdanjim zaročencem "nadvse srečna". "Oba sta v tem razmerju izjemno sproščena."

Govorice, da se med Lopezovo in Affleckom znova nekaj plete, so se prvič pojavile konec aprila, po njenem razhodu od zaročenca Alexa Rodrigueza, ko so ju paparaci ujeli pred njenim losangeleškim domovanjem.

Ne skrivata se več

Le nekaj dni za tem sta pobegnila na romantični oddih v Montano, kjer so ju fotografirali skupaj 8. maja. Od takrat dalje sta tako rekoč neločljiva – ona je priletela k njemu v Los Angeles, on pa k njej v Miami.

"Še naprej bosta potovala med Los Angelesom in Miamijem. Zelo srečna sta skupaj," je povedal vir.

V ponedeljek zvečer sta se Affleck in Lopezova tudi prvič pojavila skupaj v javnosti, ko sta objeta zapuščala večerjo v restavraciji Merois v Hollywoodu. Par je večerjal s še dvema osebama, med drugim Lopezovim menedžerjem Bennyjem Medino.

"Videti sta bila izjemno srečna, Ben pa jo je med večerjo objemal," je povedal eden od očividcev v restavraciji. Naslednje jutro so paparaci ujeli Afflecka, kako z nasmeškom na obrazu zapušča vilo Lopezove. Bo imel "Bennifer 2.0", kot par naslavljajo ameriški mediji, v drugo več sreče?