Josh Holloway se je uvrstil tudi na seznam najbolj seksi moških revije People. Foto: Reuters
Josh Holloway se je uvrstil tudi na seznam najbolj seksi moških revije People. Foto: Reuters
39-letni Matthew Fox se je uvrstil na deveto mesto.

Po poročanju revije je 36-letni igralec najbolje, kar mali zasloni lahko ponudijo, in prekaša celo soigralca Matthewa Foxa, ki igra Jacka v z zlatim globusom nagrajeni seriji.

Hollowayova soigralka Evangeline Lilly je o njem dejala: "Josh je moški, ki odpira vrata, pomaga ženskam prenašati prtljago in vedno poskrbi, da se počutijo varne." A Holloway je že oddan. Od leta 2004 je namreč poročen z Yessico Kumulo.

Oddani žrebci
Tudi 39-letni Fox, deveti na lestvici, je poročen, v 14 letih zakona z Margherito Ronchi pa sta se mu rodila dva otroka. Drugi na seznamu je John Stamos, 42-letni igralec, najbolj poznan po svoji vlogi v Polni hiši. Pri In Touchu kar niso mogli prehvaliti njegovih zelenih oči.

Kdo je še na seznamu?
Sledijo Jared Padalecki (Supernatural, pri nas bolj znan po vlogi v nanizanki Midve z mamo), David Boreanaz (Bones in Angel v Buffy, izganjalki vampirjev), Wentworth Miller (Prison Break, videli pa smo ga tudi v videih Mariah Carey), Eddie Cibrian (Invasion in Obala ljubezni), Patrick Dempsey (Grey's Anatomy), Shemar Moore (Criminal Minds) in Tom Welling (Smallville).