Nick Cannon na protestih po policijskem umoru Georgea Floyda v New Yorku. Foto: EPA
Nick Cannon na protestih po policijskem umoru Georgea Floyda v New Yorku. Foto: EPA

41-letni Cannon je februarja letos oznanil, da s partnerko, manekenko Bre Tiesi, pričakujeta prvega otroka, piše Daily Mail. Pred tem je Cannon že imel sedem otrok s štirimi različnimi partnericami.

"Bil sem že na posvetovanju o vazektomiji. Ne želim si popolnoma naseliti Zemlje. Vsekakor pa bom skrbel zanje in ljubil vse otroke, ki jih trenutno imam," se je še maja letos pošalil v pogovoru za E! News.

Junija pa je odjeknila novica, da Cannon pričakuje še devetega otroka. 31-letna didžejka Abby De La Rosa je namreč sporočila, da pričakuje otroka. Tabloidni mediji poročajo, da je oče prav Cannon, ki pa govoric še ni uradno potrdil.

Cannon in De La Rosa sicer že imata skupne otroke. 16. junija lani sta se paru rodila dvojčka Zion in Zillion. Abby De La Rosa je pozneje razkrila, je bila z Nickom Cannonom prvič noseča že aprila 2020, vendar je otroka žal splavila, poroča Daily Mail.

Smrt petmesečnega Zena

Dvojčka sicer nista bila edina otroka, ki sta se Cannonu rodila v lanskem letu. Niti teden dni po rojstvu dvojčkov Ziona in Zilliona se je rodil Zen – Cannonov sedmi otrok s pevko Alysso Scott.

Decembra lani sta pri starosti šele petih mesecev Zena izgubila, saj je dečel imel možganski tumor. "Še vedno pogrešam svojega malega fanta. Njegov duh in bistrost sta bila tako močna," je januarja letos Cannon zapisal v objavi na Instagramu s fotografijo sebe skupaj s štirimi otroki.

Šest otrok v manj kot dveh letih

Cannon ima dva otroka tudi z modelom in plesalko Brittany Bell. Njun prvi otrok je petletni sin Golden, hčerka Powerful se je paru rodila decembra 2020, kar pomeni, da bo Cannon očitno v manj kot dveh letih dobil šest otrok.

Prva otroka, 11-letna dvojčka Monroe in Moroccan, ima Cannon s pevko Mariah Carey, s katero sta bila poročena med letoma 2008 in 2016.

"Vsi otroci načrtovani"

Cannon je v enem izmed intervjujev izrazil mnenje, da "monogamija ni zdrava". Glede otrok pa je dejal, da se z vsako partnerko pogovori o naraščaju. "Lahko rečem, da so vsi otroci načrtovani," je februarja letos dejal za Billboard.