Sodišče je ugotovilo, da ni dokazov, da bi Nicolas Cage vozil pijan ali ukradel čivavo Foto: EPA
Sodišče je ugotovilo, da ni dokazov, da bi Nicolas Cage vozil pijan ali ukradel čivavo Foto: EPA

53-letna Turnerjeva je v svoji knjigi z naslovom "Send Yourself Roses" (Pošlji si vrtnice) zapisala, da je bil Cage dvakrat aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola, poleg tega pa naj bi enkrat ukradel še čivavo.

Zadeva se je tako znašla na sodišču, ki je v odsotnosti obeh razsodilo v prid igralca, ki je tožil Turnerjevo, njenega založnika Headline Publishing Group in britainski časopis Daily Mail, ki je objavil izsek iz njene avtobiografije.

Ukradel naj bi čivavo
Kathleen piše o Cageu za čas, ko sta skupaj leta 1986 snemala film Peggy Sue se poroči: "Nicolasa so dvakrat aretirali, ker je vozil pijan in ker je, mislim da, ukradel psa. Nasproti mu je namreč prišla čivava, ki mu je bila všeč, zato jo je pobral in vtaknil pod svojo jakno."

Cageev odvetnik Simon Smith trdi, "da so te obtožbe neresnične in so osebno prizadele njegovo stranko, poleg tega pa očrnile njegov profesionalni ugled".

Vse tri strani, ki jih Cage tožil, so priznale, da so bile navedbe neresnične, in bodo zato 44-letnemu igralcu plačali sodne stroške ter "zajetno" donacijo, ki jo bodo namenili za dobrodelne namene.